Innovatielab Thialf wint award voor meest innovatieve ecosysteem

23 maart

Tijdens de CIO dinershow op 21 maart 2017 werden de jaarlijkse TIM awards uitgereikt. Innovatielab Thialf was genomineerd voor de prijs binnen de categorie ‘Most Innovative Ecosystem’ en kwam uiteindelijk ook als winnaar uit de bus.

‘The Innovation Manager Awards’ (afgekort TIM Awards) zijn een initiatief van ICT Media, bedoeld om innovatieve projecten te belonen en te stimuleren bij zowel leveranciers als afnemers op het gebied van IT. Bij het ‘Most Innovative Ecosystem’ gaat het om een samenspel van bedrijven die tezamen een oplossing of een dienst brengen.

 “De kracht zit ’m in de combinatie van topsport, bedrijfsleven, wetenschap en maatschappij”, aldus juryvoorzitter Hennie Wesseling, voormalig CIO TNT Post en oud-voorzitter van CIO Platform Nederland. ”Innovatielab Thialf slaat hiermee een duidelijke brug tussen al die gebieden.” The Innovation Manager (TIM) Awards  worden jaarlijks uitgereikt door CIO Magazine. 

Inge Stoter, manager Innovatielab Thialf, nam trots de prijs in ontvangst. “Dit is een geweldige bevestiging voor de weg die we zijn ingeslagen. Samen met de betrokken partners binnen ons ecosysteem werken we hard aan innovaties in het schaatshart van de wereld! We zijn trots dat onze manier van samenwerken met deze award beloond wordt.”

Het leverde Innovatielab Thialf naast de award een IoT-strategiesessie door KPN ter waarde van €7.500 op.

Meer informatie is te vinden op:
http://www.it-executive.nl/content/redactioneel/melanie-rieback-meest-innovatieve-leider-van-nederland
http://www.ciodinershow.nl/


Vorige pagina