Ons Team

Benieuwd naar wie er werkzaam zijn bij Innovatielab Thialf?

Inge Stoter

Manager Innovatielab Thialf

Inge is echt een duizendpoot en overal voor in, maar de rode draad door haar leven blijft schaatsen. Van langebaan tot marathonschaatsen en van schaatsonderzoek in Calgary tot een promotietraject in Groningen. Schaatsen is waar ze energie uit haalt en graag een stapje extra voor doet.

Lees meer over Inge

Jean Driessen

Sportarts en onderzoeker

Sporten op het water is belangrijk voor hem. Jean is trainer bij zeilschool Pean en is bondsarts van de Nederlandse IJschockeybond. Verder doet hij ook veel aan begeleiding van studenten bij wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer over Jean

Bjorn de Laat

Embedded scientist

Van jongs af aan draait het leven van Bjorn rond sport, veel in beweging zijn en gemotiveerd raken van sportprestaties. Daarbij is hardlopen voor Bjorn de ideale sport waar hij zijn energie in kwijt kan.

Lees meer over Bjorn

Stephan van der Zwaard

Data steward

Vanuit een fascinatie voor de prestaties van patiënt tot topsporter heeft Stephan de opleiding Bewegingswetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam (VU) gevolgd. Aansluitend heeft hij daar een promotietraject afgerond over trainingsoptimalisatie met de vraag hoe je sprint- en duurvermogen het beste kunt combineren. 

Lees meer over Stephan

Studenten 2019-2020

Studenten en begeleidingsteam

Bovenste rij v.l.n.r. Simon Kuipers (Trainer Thialf Academy), Eline Nijmeijer (student bewegingswetenschappen), Esmee Dijkstra (student bewegingswetenschappen), Björn Bakker (werkervaringsplek), Sanne Tol (student bewegingswetenschappen), Sander van Ginkel (embedded scientist KNSB), Maureen van Bodegom (student sportkunde), Joost van Dobbenburg (student geneeskunde) en Matthijs Stoter (student bewegingswetenschappen).

Onderste rij v.l.n.r. Bjorn de Laat (embedded scientist, KNSB), Luc Voerman (student sportkunde), Robin Kaars (student bewegingswetenschappen) en Inge Stoter (manager Innovatielab Thialf).