Ons Team

Benieuwd naar wie er werkzaam zijn bij Innovatielab Thialf?

Inge Stoter

Manager Innovatielab Thialf

Inge is echt een duizendpoot en overal voor in, maar de rode draad door haar leven blijft schaatsen. Van langebaan tot marathonschaatsen en van schaatsonderzoek in Calgary tot een promotietraject in Groningen. Schaatsen is waar ze energie uit haalt en graag een stapje extra voor doet.

Lees meer over Inge

Jean Driessen

Sportarts en onderzoeker

Sporten op het water is belangrijk voor hem. Jean is trainer bij zeilschool Pean en is bondsarts van de Nederlandse IJschockeybond. Verder doet hij ook veel aan begeleiding van studenten bij wetenschappelijk onderzoek.

Lees meer over Jean

Bjorn de Laat

Embedded scientist

Van jongs af aan draait het leven van Bjorn rond sport, veel in beweging zijn en gemotiveerd raken van sportprestaties. Daarbij is hardlopen voor Bjorn de ideale sport waar hij zijn energie in kwijt kan.

Lees meer over Bjorn

Studenten

Cor Boersma

MA Communicatiekunde

Sport speelt een grote rol in Cor zijn leven. Van jongs af aan heeft hij altijd fanatiek gevoetbald en volgt hij veel verschillende sporten op de voet. Tegenwoordig staat Cor wekelijks op het veld bij GSVV The Knickerbockers, speelt hij in de zaal voor Drs. Vijfje en is hij af en toe ook nog te vinden op de tribune bij SC Heerenveen

Lees meer over Cor