Inhoud

Nadat Cor in 2012 zijn propedeuse had gehaald voor de lerarenopleiding Engels op het HBO, besloot hij om door te stromen naar de opleiding Communicatie- en Informatiewetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Dit bleek uiteindelijk een uitstekende keuze want na 3,5 jaar studeren had hij deze bacheloropleiding met succes afgerond. Ook was hij erg betrokken bij Studievereniging Commotie en werd hij voor het jaar 2014/2015 aangesteld als intern coördinator binnen het dagelijks bestuur. In 2016 ging Cor voor een half jaar aan de slag bij de afdeling loting van Dienst Uitvoering Onderwijs waarna hij in september startte met de Master Communicatiekunde. Tijdens deze éénjarige master doet hij onder andere onderzoek naar communicatie in de operatiekamer.

Interesses
Sport speelt een grote rol in Cor zijn leven. Van jongs af aan heeft hij altijd fanatiek gevoetbald en volgt hij veel verschillende sporten op de voet. Tegenwoordig staat Cor wekelijks op het veld bij GSVV The Knickerbockers, speelt hij in de zaal voor Drs. Vijfje en is hij af en toe ook nog te vinden op de tribune bij SC Heerenveen.

Innovatielab Thialf
Tijdens zijn stage bij Innovatielab Thialf hoopt Cor meer praktijkervaring op te doen op het gebied van communicatie. Vanuit zijn opleiding bestaat zijn opdracht uit het schrijven van een communicatieplan voor Innovatielab Thialf. Daarnaast zal hij zich onder andere bezig houden met het opzetten en onderhouden van de website en social media.