Aanbod

Innovatielab Thialf is een netwerkorganisatie die met name ingezet kan worden als partner in productontwikkeling, kennisloket en living lab. Daarnaast hebben voorgaande innovatietrajecten ook geresulteerd in nieuw aanbod op drie gebieden:

Innovatieve producten

Verschillende projecten van Innovatielab Thialf hebben geleid tot producten. Op de pagina Innovatieve producten zijn de resultaten van deze afgeronde projecten zichtbaar en gedetailleerder omschreven.

Wetenschappelijke kennis

Met de groei van wetenschappelijke kennis en de innovatieve producten als resultaat streeft Innovatielab Thialf naar prestatieverbetering in de schaats- en skeelersport. Op de pagina wetenschappelijke kennis zijn online presentaties van onze experts terug te zien. Daarnaast staan er artikelen over projecten van Innovatielab Thialf.

Testen en meten

Innovatielab Thialf beschikt, samen met kern- en innovatiepartners, over veel verschillende test en meetmogelijkheden. Deze apparatuur wordt gebruikt voor onderzoek en voor het verbeteren van sportprestaties. Wil je meer lezen over welke testen Innovatielab Thialf allemaal gebruikt, ga dan naar de webpagina van testen en meten.