Aanbod

Innovatielab Thialf is een netwerkorganisatie die met name ingezet kan worden als partner in productontwikkeling, kennisloket en living lab. Daarnaast hebben voorgaande innovatietrajecten ook geresulteerd in nieuw aanbod op drie gebieden:

Innovatieve producten
Verschillende projecten van Innovatielab Thialf hebben geleid tot producten. Zoals de Sprint Coach app, Coach in Control Dashboard en pacing profiler. Op de pagina Innovatieve producten zijn de resultaten van deze afgeronde projecten zichtbaar en gedetailleerder omschreven.

Wetenschappelijke kennis 
Met de groei van wetenschappelijke kennis en de innovatieve producten als resultaat streeft Innovatielab Thialf naar prestatieverbetering in de schaats- en skeelersport. 
Op de pagina wetenschappelijke kennis zijn online presentaties van onze experts terug te zien. Daarnaast staan er artikelen over projecten van Innovatielab Thialf en internationale publicaties die vanuit het Innovatielab tot stand zijn gekomen.

Testen en meten 
Innovatielab Thialf beschikt, samen met kern- en innovatiepartners, over veel verschillende test- en meetmogelijkheden. Deze apparatuur wordt gebruikt voor onderzoek en voor het verbeteren van sportprestaties. Denk hierbij aan sprong-, fiets- en balanstesten. We kunnen dit van jong tot oud aanbieden. Wil je meer lezen over welke testen Innovatielab Thialf allemaal gebruikt, ga dan naar de webpagina van testen en meten.