Innoveer mee!

Thialf is het schaatshart van de wereld en om dat te blijven gaan we door met innoveren. Dit doen we niet alleen, maar samen! Heeft u een innovatievraag of kunt u bijdragen aan de innovatiethema's van Innovatielab Thialf? Innoveer dan mee!

Innovatielab Thialf werkt aan innovaties die de prestatie van de top- en breedtesport kunnen verbeteren. Dit doen we op het gebied van trainingsmonitoring, talent en prestatieontwikkeling, testen en meten, gezondheid en techniek. Wilt u graag bijdragen op een van deze thema's? Neem dan contact op met Inge Stoter, manager Innovatielab Thialf, via e-mail of contactformulier. 

Contact

Innovatievoucher

Innovatievouchers zijn nu samen met Innovatielab Thialf aan te vragen bij Sportinnovator-centra! Heeft u een innovatieopdracht of vraag voor Innovatielab Thialf?Dan kunnen we daarvoor een Innovatievoucher aanvragen, dit is een subsidieregeling van ZonMW. Innovatielab Thialf kan in totaal vier innovatievouchers aannemen, met elk een maximale waarde van 10.000 euro.

Als gecertificeerd Sportinnovatiecentrum zijn wij één van de sportinnovatiecentra waar u uw innovatievraag kunt neerleggen. Heeft u de kennis en/of expertise nodig van Innovatielab Thialf? Vraag dan samen met Innovatielab Thialf de Innovatievoucher aan bij ZonMw.

De volgende organisaties komen in aanmerking voor het aanvragen van een innovatievoucher bij Innovatielab Thialf:

  • Sportbonden
  • Gemeentes
  • Bedrijven
  • Kennisinstellingen

Voor informatie kijk op Sportinnovator Vouchers 2021 - ZonMw.

Interesse?
Neem contact op met Innovatielab Thialf via innovatielab@thialf.nl.

Innovatievoucher 2020