Innoveer mee!

Thialf is het schaatshart van de wereld en om dat te blijven moeten we blijven innoveren. Dit kunnen we niet zonder uw hulp. Heeft u een innovatievraag of kunt u bijdragen aan de innovatiethema's van Innovatielab Thialf, innoveer dan mee!

Innovatielab Thialf werkt aan innovaties die de prestatie van de top- en breedtesport kunnen verbeteren. Dit doen we op het gebied van trainingsmonitoring, talent en prestatieontwikkeling, testen en meten, gezondheid en techniek. Kunt u bijdragen op een van deze thema, neem dan contact op met Inge Stoter, manager Innovatielab Thialf via e-mail of het contactformulier. 

Contact

Innovatievoucher

Heeft u een innovatieopdracht of vraag voor Innovatielab Thialf, dan kunt u daarvoor een Innovatievoucher aanvragen. Dit is een subsidieregeling van ZonMW. Innovatielab Thialf kan in totaal vier innovatievouchers aannemen, met elk een maximale waarde van 10.000 euro.

Als gecertificeerd Sportinnovatiecentrum zijn wij 1 van de sportinnovatiecentra waar u uw innovatievraag kunt neerleggen. Heeft u kennis en/of expertise nodig van Innovatielab Thialf, vraag dan samen met Innovatielab Thialf de Innovatievoucher aan bij ZonMW tot een waarde van maximaal 10.000 euro.

De volgende organisaties komen in aanmerking voor het aanvragen van een innovatievoucher bij Innovatielab Thialf:

  • Sportbonden
  • Gemeentes
  • Bedrijven
  • Kennisinstellingen

In februari 2021 wordt er meer bekend gemaakt over de nieuwe regeling voor 2021.
Voor informatie over de regeling van 2020 hebben we onderstaand een link toegevoegd.

Interesse?
Neem contact op met Innovatielab Thialf via innovatielab@thialf.nl.

Innovatievoucher 2020