Kennisloket

Het Innovatielab Thialf is het kennisloket van sportinnovaties rondom schaatsen en inline-skaten. Dit is de plek waar partners uit de sport, bedrijfsleven, wetenschap en overheid kennis rondom sportinnovaties kunnen ophalen en delen.

Innovatielab Thialf is het landelijke innovatiecentrum voor schaatsen en inline-skaten en is daarme uniek in de wereld.
Door nauwe samenwerking met innovatiepartners als de NOC*NSF, KNSB en andere sportinnovator centra is Innovatielab Thialf up to date van en vaak aangesloten bij lopende sportinnovatieprojecten.

Innovatielab Thialf speelt actief een rol in het verspreiden van kennis ten behoeve van het binden en verbinden van mogelijke partners
Hiermee fungeert Innovatielab Thialf als brug tussen de wetenschap, het bedrijfsleven en de sportpraktijk.

Met sportwetenschappelijke, -medische en -technische experts worden innovaties vanuit expertise opgestart en samen met de sport en het bedrijfsleven omgezet tot waardevolle producten.

Ook u kunt de handschoen oppakken en als innovatie- of projectpartner uw bijdrage leveren aan sportinnovaties in het schaatsen en inline-skaten.
Neem daarvoor contact met ons op via deze link.

Bent u benieuwd naar de evenementen die wij organiseren? Klik dan hier voor onze agenda.

Zie hieronder welke partijen er op dit moment zijn aangesloten bij Innovatielab Thialf:

  • Innovatiepartners

    Onze innovatiepartners zijn:


    Onze innovatiepartners zijn organisaties uit het bedrijfsleven, de sport, de overheid, het onderwijs of de wetenschap die structureel samenwerken met het Innovatielab Thialf.