Innovatielab Thialf en Proskating werken voor het derde jaar op rij samen

02 november

Proskating en Innovatielab Thialf werken ook dit jaar samen aan 5 artikelen over wetenschap en innovatie in de schaatssport. Proskating is een van de grootste schaatsbladen van Nederland en heeft zo een groot bereik naar de schaatsliefhebber.

Onder het kopje “vraag het de expert” worden er elke editie verschillende thema’s behandeld. De eerste editie van dit jaar gaat over hoe je als coach data kan inzetten om trainingen te monitoren. Dit blijft voor veel coaches een uitdaging en daarom hebben we als Innovatielab Thialf samen met de Hanzehogeschool het Coach in Control project opgezet. Dit om de coach weer in controle te laten zijn over de data en daarmee ook over de progressie van zijn atleten.

Dit jaar zijn er nog items te verwachten over aerodynamica, team pursuit tactiek, herstel en talent! Heb jij vragen aan de experts van Innovatielab Thialf, mail dan naar innovatielab@thialf.nl en wie weet wordt dat een van de volgende onderwerpen in Proskating.

Proskating is te koop bij je lokale boekwinkel en online te bestellen via https://proskating.nl/product/proskating-1-2021-2022/

Lees hier het artikel!

Vorige pagina