Imbema Groep officieel innovatiepartner van Thialf: samenwerken aan de snelste ijsvloer ter wereld.

Logo Imbema 3.png

11 januari

De Imbema Groep is official supplier van materialen op het gebied van ijsbehandeling aan Thialf. Denk daarbij aan de levering van de alom bekende Zamboni ijsdweilmachine. Op innovatiegebied zullen Imbema en het Innovatielab Thialf onder andere samenwerken aan ontwikkelingen op het gebied van ijs- en klimaatbeheersing zoals bijvoorbeeld toepassingen met het op afstand besturen van slimme meters in gas, water en warmte. Daarnaast vormen ook sport-medische toepassingen met schuimstoffen onderwerp van de samenwerking.

De Imbema Groep is een groep breed georiënteerde technische handelsondernemingen. De Imbema Groep levert kwalitatief hoogstaande technische toepassingen en producten in uiteenlopende vakgebieden. Imbema is de Benelux dealer voor Zamboni. Voor de Imbema Groep zal Thialf fungeren als R&D-basis en innovatielab voor de (door)ontwikkeling van producten in samenwerking met de producenten.Voor Thialf is de Imbema Groep al jarenlang een betrouwbare en gepassioneerde partner die garant staat voor kwaliteit en vernieuwende oplossingen.

Innovatielab Thialf

Imbema is het eerste bedrijf dat zich committeert aan het Innovatielab Thialf, dat sinds afgelopen zomer in bedrijf is. Alexander Bloemers, directeur Imbema Groep:

"Dit innovatiepartnership geeft de Imbema Groep de unieke kans om in dit oer-Hollandse hart van Nederland te werken aan innovatieve oplossingen en geavanceerde proefopstellingen en klanten, medewerkers en leveranciers te laten meekijken naar onze innovaties.”

De komende drie jaar zullen Thialf, het innovatielab Thialf en Imbema samen werken aan de snelste ijsvloer van de wereld.

Bekijk hier het filmpje waarin de samenwerking nader wordt toegelicht


Vorige pagina